Teade lapsevanematele 24.01.22

Lp lapsevanemad!
Alates jaanuari algusest on iga kiirtestimine toonud välja umbes kümmekond õpilast ja töötajat, kes on meie kooliperest COVIDiga nakatunud.
Palume lapsevanematel mitte saata kooli õpilasi, kelle pereliige on COVID-positiivne või kellel on külmetushaiguse tunnused, et ta võib olla viiruse kandja. Samuti palume lapsevanematel selgitada oma lastele, et mõistlik on kanda maski ja hoiduda lähikontaktidest teiste õpilastega.
Annelinna gümnaasiumis jätkub kiirtestimine esmaspäeviti ja neljapäeviti koolis. Nii saame olla kindlamad, et kõik kooli tulnud õpilased läbivad kiirtesti.
Kui 1.- 5. klassis või õpirühmas annab mõni õpilane positiivse testi, saadame selle klassi või rühma koju ja püüame alustada veebitunde samal päeval alates järgmisest tunnist.

Siin on siiski vajalikud mõned täpsustused:
1. Kui õpetaja ise on haiguslehel, siis ta veebitundi ei anna ja mõnel juhul ei pea me asendusõpetaja poolt veebitunni andmist otstarbekas.
2. Kui klassis on arvestatav hulk COVIDi läbipõdenud õpilasi ja õpilasi, kellel nakkusohtliku õpilasega kontakt puudus, siis saab osa õpilasi jätkata õppetööd koolis ning õpetaja annab hübriidtunde, st tund toimub üheaegselt nii neile, kes koolis kui neile, kes kodus ekraani ees.
3. Kui klassis on ainult mõned üksikud õpilased, kel on õigus õppetööd koolis jätkata, siis toimuvad tunnid siiski kõigile õpilastele veebitundidena.
Kui 6.-12. klassis või õpirühmas annab mõni õpilane positiivse testi, saadame selle klassi või rühma vaktsineerimata õpilased koju ja ülejäänud õpilastel jätkub õppetöö koolis. Kui õpetaja peab otstarbekaks, siis ta annab hübriidtunde, aga õppetöö toimub reeglina siiski koolis.

Lähikontaktsetena kodus viibimise päevadel ei tohi õpilased ka huvitegevuses osaleda. Kontaktist alates 6ndal päeval tuleb klass tagasi kooli ja teeb kiirtesti koolis. See tähendab, et esmaspäeval koju saadetud õpilased saavad kooli tagasi tulla järgmisel esmaspäeval ja neljapäeval koju saadetud teisipäeval. Infot nakkusest saame ka väljaspool koolitestimisi, siis on tähtajad ja eneseisolatsiooni kohustus vastavalt igal juhtumile.

Soovin, et vastutustundliku ja üksteist mõistva käitumise abil saame koos sellest viiruselainest jagu ja taastame nii kiiresti kui võimalik tavapärase õpirütmi.

Tartu Annelinna Gümnaasiumi juhtkond

You are reporting a typo in the following text:
Simply click the "Send typo report" button to complete the report. You can also include a comment.